Znak OFS Plzeň-město

Okresní fotbalový svaz Plzeň-město

Mimořádné komuniké DK ze dne 24.6.2022

DK OFS PM zahajuje disciplinární řízení dle DŘ FAČR § 89, odst. 2, písm a)

Dospělí

Nachtmann Tomáš Malesice B ID 82070033 baráž MPM §46/1 DŘF

Ostatní

DK upozorňuje rozhodčí řídící soutěže OFS PM, že v případě jakéhokoliv disciplinárního prohřešku v utkání hraného v pracovní den, je nutno o tomto provinění kontaktovat DK alespoň formou SMS na tel. 733 526 224.

Disciplinární komise OFS PM upozorňuje, že v případě přestupku 2xŽK=ČK dle § 46 DŘ a 4xŽK dle § 47 DŘ klub zašle na sekretariát OFS PM vyjádření: „Souhlasíme s projednáním dle §46/2 DŘ nebo §47/4 DŘ“ na předepsaném formuláři e-mailem, naskenované s podpisem a razítkem. Pokud tak neučiní do termínu, bude postupováno dle §46/1 DŘ a 47/1 DŘ. Termín předání souhlasu je úterý do 12:00 hodin, v případě sehrání utkání mimo SO a NE do druhého dne 12:00 hodin.

Disciplinární komise OFS PM upozorňuje členy a kluby hrající soutěže Okresního fotbalového svazu Plzeň – Město, že podle disciplinárního řádu jsou jakákoli rozhodnutí a oznámení uveřejňována výlučně na ÚŘEDNÍ DESCE OFS PM. Nebudou doručována jiným způsobem.

Poučení

Proti rozhodnutí DK OFS PM je možno podat odvolání k OK OFS PM do 7 dnů ode dne doručení (zveřejnění na úřední desce tohoto rozhodnutí)

Šnobl Michal
Předseda DK OFS PM


Originální dokument:

 

0 0 hlasů
Article Rating
Přihlásit odběr
Upozornit na
0 Komentáře
Inline reakce
Zobrazit všechny komentáře
0
Budeme rádi za vaše názory, prosím komentujte.x

Nahlásit problém

Našli jste chybu? Mohlo by být něco jinak? Nenašli jste na webu, co jste hledali? Napište nám! Napravíme to, web je tu pro Vás.

Kliknutím přijmete soubory cookies pro tuto službu