Znak OFS Plzeň-město

Okresní fotbalový svaz Plzeň-město

Nová povinnost ve Výzvách NSA + dodatek č.1

Vážení sportovní přátelé,

NSA zveřejnila na svých stránkách Dodatek č. 1 k Výzvě Můj klub 2022 – 2. kolo https://agenturasport.cz/dotace/muj-klub-2022-2-kolo/

Ve všech nových Výzvách, tj. nyní Provoz a údržba a Můj Klub – 2. kolo, je nová povinnost žadatele, která je považovaná za neodstranitelnou vadu žádosti.
Jedná se o to, že pokud žádost za žadatele podává jiný člen statutárního orgánu (například, kdy je kolektivním statutárním orgánem předseda a místopředseda nebo celý výkonný výbor ) nežli předseda, musí mít jiný člen statutárního orgánu pověření předsedy a to musí žadatel k žádosti přiložit. I přesto, že je to ve stanovách upraveno jinak. Pozor neplést si s plnou mocí, kdy za žadatele jedná zmocněnec na místo statutárního zástupce.

V případech, kdy není možné pověření od předsedy získat (například zdravotní důvody, dovolená apod.), to je taky nejčastější důvod, proč žádost rovnou nepodává předseda, ale jiný člen statutárního orgánu, doporučujeme se obrátit na NSA.

S pozdravem

Ing. Milan Froněk
předseda OFS PM
Úslavská 75
326 00 PLZEŇ

predseda@ofspm.cz
607 176 605

0 0 hlasů
Article Rating
Přihlásit odběr
Upozornit na
35 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline reakce
Zobrazit všechny komentáře
35
0
Budeme rádi za vaše názory, prosím komentujte.x

Nahlásit problém

Našli jste chybu? Mohlo by být něco jinak? Nenašli jste na webu, co jste hledali? Napište nám! Napravíme to, web je tu pro Vás.

Kliknutím přijmete soubory cookies pro tuto službu