Znak OFS Plzeň-město

Okresní fotbalový svaz Plzeň-město

Jak si vedly naše reprezentace v zimních turnajích?

V zimním období se naše okresní reprezentace účastnily různých halových turnajů. Jak si vedly?

U11 – r.2012 (Zimní halová liga mládeže)

Po dvou základních kolech které jsme suverénně ovládli a probojovali do 3tího finálového kola, kde jsme nakonec o skóre skončili na celkovém třetím místě. V jednotlivých kolech jsme vyjma brankářů protočili 24 hráčů, což se projevilo na celkové sehranosti, ale týmy jsme přehrávali díky individuálním dovednostem a nasazením. Brankář výběru Bokr obdržel cenu za nejlepšího brankáře turnaje.

U11 – r.2012 (Turnaj FCVP)

Na tomto turnaji opět došlo k rotaci hráčů, aby měli všichni přibližně stejně odehráno, což se zejména v prvních zápasech projevilo na sehranosti. Individuálně jsme na tom byli velmi dobře a ve většině případů jsme v soubojích 1v1 uspěli. Na tomto turnaji jsme v obsazení OFS, Černice, FCVP, Senco, Petřín obsadili první místo. Tým na fotografii.

OFS Plzeň-město reprezentace U11

U12 – r.2011 (Zimní halová liga mládeže)

I díky propadu ve druhém nominačním kole jsme se bohužel dostali do skupiny o celkové 6-10.místo. I přes problémy s nominací jsme tuto skupinu ovládli a vyhráli celkově jsme obsadili 6.místo.

 

Evžen Veselý

0 0 hlasů
Article Rating
Přihlásit odběr
Upozornit na
30 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline reakce
Zobrazit všechny komentáře
30
0
Budeme rádi za vaše názory, prosím komentujte.x

Nahlásit problém

Našli jste chybu? Mohlo by být něco jinak? Nenašli jste na webu, co jste hledali? Napište nám! Napravíme to, web je tu pro Vás.

Kliknutím přijmete soubory cookies pro tuto službu