Znak OFS Plzeň-město

Okresní fotbalový svaz Plzeň-město

Zápis z přátelského turnaje OFS Plzeň – město ročník 2010 (U12) + 2011 (U10) – 21. 11. 2021

1)	Trenéři výběru (Veselý, Morávek, Král) nominovali vybrané hráče výběru U12 (2010) a hráče ročníku 2011 (U11) na přátelský turnaj.  Turnaje se dále zúčastnili OFS Beroun, OFS Plzeň sever, OFS Klatovy. 

2)	Přátelský turnaj proběhlo dne 21. 11. 2021 od 9:30 na hřišti SK Petřín Plzeň. Konec byl v 12:00. 

3)	Hodnocení U 12:
- zúčastněno 12 hráčů, přičemž nominace byla několikrát měněna z důvodů Covid 19 a doplněna o 2 hráče SK Petřín U12, jež nejsou stabilními členy kádru OFS Plzeň město. Odehráno na UMT pod umělým osvětlením na SK Petřín 9:30-12:00

- zúčastněné týmy: OFS PM, OFS Beroun, OFS KT, OFS PS

- výsledky PM:PS 1:1 (Matoušek), PM:BE 0:2, PM - KT 0:0

- vzhledem k počtu omluvenek jsme byly ve velmi improvizované sestavě, s tím, že hráči museli hrát na jiných postech, než jsou zvyklý z klubu, čímž hra byla velice nesourodá a nefungovali principy jako v předchozích zápasech - hráči si nedokáží poradit s hrou na jiném postu.

- celkově jsme byly v prvních dvou utkáních ( PS a BE) aktivnější s více vytvořenými šancemi, které jsme nedokázali proměnit včetně penalty a naopak jsme inkasovali po individuálních chybách ze špatného postavení. Proti KT jsme zaostávali v individuálních dovednost a sehranosti, kdy po většinu utkání jsme se bránili. I tak jsme si vytvářeli ojedinělé šance (silově vyhraný osobní souboj a rychlý přechod do útoku), které jsme neproměnily (špatné převzetí a ukopnutí obráncem, přendávání míče na silnější nohu).

- minusy: individuální výkony některých jednotlivců, špatná přizpůsobivost hry na jiných postech, individuální dovednosti

- plusy: snaha hrát až do konce a rozhodnout utkání, nasazení, útočníci si dokázali vytvářet šance, dobrá podpora ze strany brankáře

4)	Hodnocení U11
OFS PM - OFS Beroun      3:3 (3x Opatrný)
OFS PM - OFS Plzeň sever 0:3
OFS PM - OFS Klatovy     0:2

Zúčastnilo se o 9 hráčů bohužel i díky řadě omluvenek. Ale i přes to jsme si dokázali poradit s větším hřištěm, na které nejsou hráči U10 zvyklý. Během turnaje jsme byli vyrovnanými soupeři. 

V Plzni dne 1. 12. 2021

0 0 hlasů
Article Rating
Přihlásit odběr
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline reakce
Zobrazit všechny komentáře
0
Budeme rádi za vaše názory, prosím komentujte.x

Nahlásit problém

Našli jste chybu? Mohlo by být něco jinak? Nenašli jste na webu, co jste hledali? Napište nám! Napravíme to, web je tu pro Vás.

Kliknutím přijmete soubory cookies pro tuto službu