Znak OFS Plzeň-město

Okresní fotbalový svaz Plzeň-město

Krátké představení GTM trenéra Jaromíra Šimra

Ahoj, jmenuji se Jára Šimr. Většinu své hráčské kariéry jsem strávil v Holandsku (Feyenoord Rotterdam, NEC Nijmegen aj.) a měl jsem tu čest trénovat pod legendami světového fotbalu jako Leo Beenhakker, Johan Neeskens atd. Po skončení jsem se začal věnovat trenéřině, kde se snažím své zkušenosti předávat dál.

Momentálně působím u přípravek ve Viktorce Plzeň. Čím déle trénuji, tím více si uvědomuji, že radost ze hry je opravdu to nejdůležitější. Čím více kluků bude fotbal milovat, tím větší šance je, že vychováme opravdové osobnosti, ze kterých budeme mít v budoucnu radost. A to je i mým cílem v nové funkci. Radost pro hráče, trenéry i diváky. O tom má být fotbal mládeže. Máte-li raději hráče, kteří hrají s vášní a radostí než kluky, kteří se bojí udělat chybu a raději se schovávají, jsem váš člověk. Rád přijedu k vám do klubu a předvedu ukázkový trénink. Věřím, že společnými silami posuneme fotbal v Plzni na co nejvyšší úroveň.

Jsem tu pro vás a na všechny se budu moc těšit.

S pozdravem Jára Šimr

5 1 hlasování
Article Rating
Přihlásit odběr
Upozornit na
0 Komentáře
Inline reakce
Zobrazit všechny komentáře
0
Budeme rádi za vaše názory, prosím komentujte.x

Nahlásit problém

Našli jste chybu? Mohlo by být něco jinak? Nenašli jste na webu, co jste hledali? Napište nám! Napravíme to, web je tu pro Vás.

Kliknutím přijmete soubory cookies pro tuto službu